Pure Cell Treatment     

PCT är en världsunik ansiktsbehandling med levande stamceller från växtriket.

Det är en återuppbygganande, djupverkandeansiktsbehandling, som påskyndar hudens naturliga återhämtning och stimulerar cellförnyelsemed hjälp av den näringrika livskraften i Rosenrot.

Behandlingen tar vara på naturens allra mest kraftfulla antioxidanter och vitaminer som ligger inkapslade i växtens cellmembran och sätter igång en unik uppbyggnad av huden genom att tillföra näring på nivåer som inte varit möjliga tidigare. Samtidigt aktiveras huden egna antioxidativa gener, vilket ger den ny kraftatt reparera sig själv.

Behandlingen passar alla hudtyper, men tack vare dess uppbyggande, högaktiverande egenskaper blir resultatet mest synligt på mogen hud.

De levande stamcellerna extraheras, färskpressas och masseras sedan in i huden med en direkt effekt och ett varaktigt resultat.

Stamcellerna kommer enbart från växtceller och är s kallade ospecialiserade celler, vars slutliga funktion ännu inte har bestämts. Därför kan de anpassa sig och ha positiv effekt på alla hudtyper och hudtillstånd. Baserat på hur din hud mår, väljer den att tillgodogöra sig stamcellernas näring för att reparera sig själv där det behövs.

 

Varför Rosenrot?

Rosenrot kallas för "the root of the Arctic" och dess stärkande och föryngrande egenskaper på huden har gjort ingrediensen känd som 2000-talets stora anti-age-tillskott. Blomman växer naturligt i våra svenska skärgårdar. Det är en välkänd läkeväxt inom traditionell medicin, tack vare dess anti-inflammatoriska egenskaper och höga innehåll av antioxidanter.

 

Det här händer med din hud:

* Omedlbar lyster

* Ökad cellförnyelse

* Egna hudcellerblir mer motståndskraftiga

* Skydd mot fria radikaler

* Kollagen produktionen stimuleras

* Reparationssystemet i huden påskyndas

* Ökad vitalitet och spänst

Behandlingstid: 60 min          Pris: 1495:-

Ändra till en bild som passar din sida och skriv en text som passar till bilden ovan.